Après Squash Gemert kampioen Kleine Kompetitie Zuid-Nederland

Zaterdag 1 April reisde Après Squash team 3 ½ af naar Baarlo om daar de laatste wedstrijd van het seizoen te spelen in de Kleine kompetitie.

Bij deze kompetitie spelen Eindhoven, Wijchen, Nijmegen Venlo en Gemert mee, je speelt als team tegen elkaar en kan dan 30 punten halen bij volledige winst.

Gemert reisde af met 1 punt voorsprong op het nummer 2, Quatsh 1 (Eindhoven) Après Squash mocht spelen tegen Venlo en het 2e team van Quatsh, dus er moest nog heel hard gestreden worden om de broodnodige 29 punten binnen te halen. Mark Verschuren, Gordon Whyte, (Maikel de Groot ontbrak wegens familieomstandigheden) Ruud van de Zwaluw, Frank Kanters, Edwin van Helvoort en Geert-Jan van de Kamp hadden zich de hele week gespaard om tegen Venlo (el classico) en Quatsh 2 (gemiddeld 20 jaar jonger dan wij)  het beste uit zichzelf te kunnen halen. Na een middag bloed, zweet en tranen wist team 3 ½ de benodigde 29 punten binnen te halen en konden zich daardoor kampioen Kleine Kompetitie Zuid-Nederland noemen, een puike prestatie waar heel het seizoen keihard voor gewerkt is! Deze fantastische dag is afgesloten met een heerlijke barbecue, een lekker biertje en heeft tot in de late uurtjes geduurd.

Toppers van Après Squash, proficiat met het kampioenschap!!