Even voorstellen:

Après Squash is een vereniging die sinds 1991 in groepsverband squash speelt. Het heeft een stabiel ledenbestand van 40 – 45 en een actief bestuur bestaande uit 5 leden, namelijk:

Voorzitter: Geert-Jan van de Kamp
Secretaris: Ruud van der Zwaluw
Penningmeester: Eric Hageman
Wedstrijdleiding: André van der Avoird
Algemeen Lid: Mark van de Rijt

 

Apres squash/Fitland:

Après Squash is gehuisvest in Fitland Gemert. Vandaar dat je als lid van de squashvereniging ook lid moet zijn van Fitland, ze bieden verschillende abonnementen aan van 1 x in de week alléén squashen tot onbeperkt gebruik van alle faciliteiten (wellicht via bedrijfssport). Laat je daarom goed voorlichten door een van de baliemedewerkers van Fitland.

De contributie bij Apres Squash bedraagt €20,- per jaar, nieuwe leden die lid worden na 1 februari betalen dat jaar maar €10,-.

Opzeggen lidmaatschap gebeurt bij de secretaris voor 1 augustus, bij later opzeggen dan 1 augustus wordt er gewoon contributie betaald voor het nieuwe seizoen.

Nieuwe-leden actiepakket:

Als nieuw lid willen we je graag goed van start laten gaan, dit doen we middels het “Nieuwe-leden actiepakket”.

Het actiepakket bevat een kwalitatief goed racket waarmee zowel beginner als gemiddelde speler lekker mee kan spelen. Een officieel squashballetje en 3 introductie lessen van een van onze beste spelers. Deze introductie lessen worden goed gevolgd en geheel op vrijwillige basis. Kosten voor het pakket zijn € 20,-

Klassen:

Om het voor elke squasher interessant te houden wordt iedere speler op kwaliteit ingedeeld in een 4/ 5 tal klassen. Aan de hand van de competitieresultaten kan een speler gepromoveerd dan wel gedegradeerd worden. Hierdoor ontstaat een verloop in de groepssamenstelling met de daarbij behorende nieuwe uitdagingen.

Competitie:

De clubcompetitie wordt gespeeld van september tot juli (zoveel mogelijk parallel aan de schoolvakanties). Binnen deze periode worden meerdere competitierondes gespeeld, afhankelijk van de vakanties en de vrije dagen kan het aantal hiervan variëren. De competitie bestaat uit de groepswedstrijden, 1 à 2 inhaaldagen met een eventuele kampioenswedstrijd. De open gaten tussen de competitieronden worden ingevuld met team-competities. Op deze avonden worden per persoon meerdere wedstrijden in team verband gespeeld.

Spelregels:

De spelregels staan vermeld op de site van de club, mocht je twijfels hebben dan kan je altijd terecht bij mede-squashers. Voor nieuwe spelers heeft de club een aanbieding (zie nieuwe-leden actie pakket). Binnen de club hangt er een positieve sfeer waardoor het altijd mogelijk is om op de banen te oefenen, zeker door nieuwe leden worden oefenpotjes als prettig ervaren.

Trainingen:

Woensdagavond om 20.00 uur worden er trainingen verzorgt door een aantal ervaren leden, dit gaat via inschrijving en is gratis.

Huishoudelijk regelement:

en op het prikbord voor de squashbanen. Wij willen je dan ook verzoeken het regelement eens door te nemen. Wij hanteren geen strak regime maar willen het wel graag prettig houden voor iedere squasher.

Activiteiten:

Ik heb al vermeld dat we een actieve club zijn. Dit is ook terug te vinden in de jaarlijks terugkerende activiteiten. Voorbeelden zijn hiervan zijn bv team-competitie, Après Kerst toernooi, paas activiteit, het beruchte jaarfeest, zomer-squash en de mogelijkheid voor regionaal squash. Daarnaast zijn er altijd wel clubleden die sport-pools opzetten tijdens bv EK/ WK en Tour de France. Als rustend lid (geen deelname aan de competitie) kan gewoon deelgenomen worden aan alle activiteiten.</p>

Internet:

Alle ins-and-outs van de club worden geplaatst op de website van de vereniging, http://www.apressquash.nl. Leuke digitale media van activiteiten, regionale toernooien en andere berichten zijn hier terug te vinden. Voor meer info omtrent de club en aanmelden: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

 

Vriendelijke sportgroet,

Après Squash