Informatie Sponsormogelijkheden Après Squash

U kunt het document HIER downloaden.

Deze bevat dezelfde tekst hieronder beschreven.

 

Inleiding

Après Squash is een bruisende, actieve vereniging van ongeveer 50 leden, die sinds 1991 actief is op het gebied van de squashsport.

De vereniging is gehuisvest in de prachtige functionele accommodatie Fitland waar tal van sporten dagelijks beoefend worden.

Après Squash participeert hier op woensdagavond 4 squashbanen waar wekelijks een interne kompetitie gespeeld wordt, waar training verzorgd wordt en interne toernooien gespeeld worden.

Verder is Après Squash, met 1 team bestaande uit 7 leden, ook actief in een Zuid-Nederlandse kleine squash kompetitie, in deze kompetitie is Après Squash al 3x Nederlands Kampioen geworden op amateurniveau.

Jaarlijks wordt er een Kersttoernooi georganiseerd die een ongekende populariteit geniet, spelers vanuit het midden en zuiden van het land tot in Duitsland toe, schrijven zich in voor dit zeer goed georganiseerde toernooi.

Verder worden er jaarlijks allerlei activiteiten georganiseerd zoals een paasactiviteit, barbecues en ledenfeest. Ook wordt er jaarlijks een Clinique verzorgd aan de jeugd van de Petrus Donderschool.

Een van de doelstellingen van Après Squash is het verbeteren van de kwaliteiten van de eigen (jeugd)spelers, niet alleen op technisch en tactisch gebied maar zeker ook in mentaal en sociaal opzicht, waarvan coördinatie en toezicht in handen zijn van een technische commissie.

Prestatieverbetering is binnen de vereniging een belangrijk aandachtspunt, maar mag nimmer ten koste gaan van het individu of de club. Uitgangspunt van de vereniging is op een gezellige en ontspannen wijze met elkaar de squashsport te bedrijven, waarbij zaken als open communicatie met respect en waardering, gezelligheid, sfeer, evenals een goede omgang met elkaar, tegenstanders en andere partijen voorop staan. Meer dan squash.

 

Sponsoring is een onmisbare factor, ook bij Après Squash.

Om bovenstaande doelstellingen te realiseren en het deelnemen aan de squashsport betaalbaar te houden, is sponsoring ook voor onze vereniging noodzakelijk.

Wij willen via dit sponsorplan diverse mogelijkheden aanbieden, om u als sponsor bij onze enthousiaste vereniging te betrekken. Binnen onze vereniging zijn wij van mening dat wij voor u en uw onderneming veel kunnen betekenen.

Een sponsor van onze vereniging mag er te allen tijde vanuit gaan dat het bedrijf op correcte wijze wordt uitgedragen. Door binnen onze vereniging gehanteerde huisregels ten aanzien van

discipline en omgangsvormen, alsmede het consequent informeren van de regionale media via de voorzitter, zal er door Après Squash ook alles aangedaan worden om de adverteerder en sponsor die positieve naamsbekendheid te geven die men nastreeft.

Hierdoor kunt u als sponsor, ongeacht voor welke mogelijkheid u kiest, verzekerd zijn van positieve naamsbekendheid bij zowel de vele leden van onze vereniging als daarbuiten.

Wij houden ons steeds van harte aanbevolen voor uw suggesties en bijdrage en garanderen u een waardevolle besteding daarvan.

 

Sponsormogelijkheden

Advertentie website Après Squash

Een eenvoudige en aantrekkelijke sponsoring is de mogelijkheid om uw (bedrijfs-)logo/ naam te projecteren op de website van Après Squash. Voor een bedrag van € 50, - per jaar wordt uw logo gerouleerd op de website met, als u wenst, een hyperlink naar uw eigen website. De Après Squash website wordt doorgaans goed bezocht door alle clubleden, het gehele kompetitieprogramma staat hierop vermeld, en de advertentie kan door iedereen worden bekeken die de site bezoekt (www.apressquash.nl). Verder wordt uw logo doorlopend vermeld op het informatiescherm tijdens het jaarlijkse Kersttoernooi, waar ook vele regionale deelnemers aan mee doen.

sponsering website

 

Reclameborden

In overeenstemming met Fitland kunnen reclameborden geplaatst worden op de muur van de squashbanen, de reclameborden zijn niet alleen voor squashers zichtbaar maar voor alle sporters van Fitland. (duizenden abonnementen) Hierop kan dan bijvoorbeeld bedrijfsnaam/-logo, bedrijfsvoering en contactinformatie vermeld staan. In een notendop kunt u via Après Squash de ruimte voor één bord op de squashbaan huren à € 200, - per jaar. Borden worden onder en boven op de achterwand geplaatst.

Er bestaan 2 mogelijkheden om een reclamebord te plaatsen bij onze vereniging, namelijk:

  • Reclamebord boven de squashbaan, grootte 6500 x 1000 mm
  • Reclamebord aan onderkant squashbaan, grootte 6500 x 400 mm

Het reclamebord mag door uzelf verzorgd worden of kan, in overleg, door Après Squash verzorgd worden. De kosten voor de aanschaf en vervaardigen van het reclamebord komen voor rekening van de sponsor.

Après Squash heeft een voorbeeld offerte (2015), opgevraagd bij Back to Back Gemert, voor een bord van:

  • 6400 mm x 400 mm (2 delen van 3200 mm x 400 mm) € 231,20 excl. BTW

(inclusief bedrukken en 1 correctieronde)

Wanneer bovenstaand voorbeeld offerte in beschouwing wordt genomen komen de sponsoring kosten voor het eerste jaar uit op:

Kosten bord (eenmalig) € 279,75
Huur ruimte € 200,00 +
Totaal € 479,75

Deze bedragen zijn dan incl. BTW

 

De contractduur voor het plaatsen van een reclamebord is afhankelijk van uw wensen, u hebt als sponsor als eerste recht op jaarlijkse verlenging.

Tevens zal de naam van uw bedrijf gratis, met eventueel link naar uw eigen homepage, op de internetsite van Après Squash geplaatst worden.

Evenementensponsoring

Binnen onze vereniging wordt jaarlijks een Kersttoernooi georganiseerd, met deelname van een groot aantal van onze leden maar zeker ook squashers van buiten onze vereniging.

Daarbij kunnen toeschouwers het toernooi gratis bezoeken.

De mogelijkheid bestaat om bij dit evenement op te treden als naamsponsor Kersttoernooi, voor een bedrag van €100, - per toernooi.

Wat krijgt u als sponsor hiervoor:

  • Uw bedrijfsnaam van het toernooi verandert dan van “Kersttoernooi Après Squash” in “(bedrijfsnaam) Kersttoernooi Après Squash”
  • U kunt tijdens deze dag reclamemateriaal etaleren en/of verkopen
  • Er worden ongeveer 100 toernooi uitnodigingen met uw naam verspreid aan potentiële deelnemers
  • Wij verzorgen een vermelding in de plaatselijke weekbladen, ‘Gemerts Nieuwsblad’ en ‘Weekblad voor Gemert-Bakel’, met een aankondiging van het Kersttoernooi (de club is niet verantwoordelijk voor het eventueel niet plaatsen van redactioneel stuk)
  • Uitnodiging Kersttoernooi op site www.apressquash.nl en www.kleine-kompetitie.nl
  • Uw bedrijfsnaam wordt tijdens deze dag doorlopend vermeld op het informatiescherm
  • Uiteraard krijgt u een uitnodiging voor deze fantastische dag met aansluitend een buffet

 

Overige sponsormogelijkheden

Naast de vorenstaande mogelijkheden, kunnen wij u binnen onze vereniging nog vele andere mogelijkheden bieden tot het verbeteren van uw positieve naamsbekendheid.

Denk hierbij aan trainingstenues, teamtassen of shirtreclame.

De bestuursleden van Après Squash werken deze mogelijkheden graag voor u uit.

Mocht u interesse hebben in één of meerdere genoemde sponsorvormen, of ontvangt u graag nog aanvullende informatie, dan vernemen wij dat graag van U.

U kunt daarvoor contact met ons opnemen via mailadres: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ter attentie van Geert-Jan van de Kamp, onder vermelding van “sponsoring”.

 

Met vriendelijke groet,

Voorzitter Après Squash

 

Aanvullende informatie

Accommodatie:

Fitland Gemert

Vicaris van der Asdonckstraat 55

5421VB Gemert

 

Correspondentieadres:

Eric Hageman

Trentstraat 25

5741ST Beek en Donk

Tel: 06-83530330

 

Website: www.apressquash.nl

E-mail adres: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Financiële gegevens:

Bankrekeningnummer: 16.61.04.876

K.v.K. Eindhoven: 40239950